Cautare

1798 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul" (4.05 secunde)
Cand a ajuns pe Pasarela Otopeni, datorita carosabiului acoperit cu mazga, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Passat, condus de B. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. In teorie o stim cu totii, la practica au picat insa cei mai multi soferi opriti sambata in trafic de politisti.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Aviator Vasile Fuica, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu autoturismul marca Toyota Land Cruiser condus in aceeasi directie de mers de A.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. ... Conducatorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea 0,70 mg./l.
Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap. ... Cand au ajuns la masina arsa, oamenii legii nu au avut cu cine sa discute.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Spatarul Preda, a patruns in intersectie la culoarea rosie a semaforului electric, iar dupa ce a evitat coliziunea cu un autoturism, a intrat in partea frontala a unui alt autoturism, marca Renault, condus de Z.
Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos. ... Din accident a rezultat ranirea grava a biciclistei care a ramas internata la spital.
Din accident a rezultat avarierea autoturismului si vatamarea corporala grava a pietonului, care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Desi motocicleta lui a fost distrusa, muzicianul a scapat cu rani usoare.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Barca, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, situatie in care a pierdut controlul asupra directiei de mers, moment in care a intrat in coliziune cu patru autoturisme parcate.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Aurel Vlaicu nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de I. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care a ramas internat la spital.
Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui B.Alexandrina si ranirea usoara a minorei, care de la spital au fost indrumate la domiciliu. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul. ... Lucescu a fost implicat vineri intr-un accident rutier petrecut in Capitala.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier. ... Soferul autoturismului Cielo a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat ca nu consumase bauturi alcoolice.
google-analytics.com